Βόλος: Συμφωνία με Καρτάλη

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη βρίσκεται ο Βόλος, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία, όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας.

Βόλος: Συμφωνία με Καρτάλη

Ύστερα από την συμφωνία του Βόλου με τον Μίκαελ Τσιρίνος, ο Βόλος βρίσκεται στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης ακόμη μιας μεταγραφής, καθώς έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Καρτάλη.

Ο 27χρονος μέσος είχε μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο τον Σεπτέμβριο και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας της Μαγνησίας, Μάνος Παναγιωτόπουλος στην εκπομπή «η Ώρα του Βόλου» στο Volos TV, οι Βολιώτες έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Καρτάλη.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Καρτάλης έχει περάσει ήδη τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται την Τρίτη (20/12) να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, ενώ θυμίζουμε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Super Leaue με τον Ατρόμητο αλλά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές με την ομάδα του Περιστερίου σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος.