Ολυμπιακός: Ο Ναουέλ βάζει δύσκολα στον Μαρτίνς

Ο Ισπανός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και βάζει σε σκέψεις τον Πορτογάλο προπονητή. Ποντένσε και Λάζαρος, όμως, παραμένουν οι βασικές επιλογές.

Ολυμπιακός: Ο Ναουέλ βάζει δύσκολα στον Μαρτίνς

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων πλησιάζει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης. Η γεύση που έχει μείνει στους «ερυθρόλευκους» έπειτα από τα πρώτα ματς είναι πολύ γλυκιά, αλλά από εδώ και στο εξής αρχίζουν τα δύσκολα.

Το βασικό είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή δεν έχει στη διάθεση του, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί να κάνει την προετοιμασία του όπως θα ήθελε και φυσικά αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Πορτογάλο. Από την άλλη, όμως, έτσι είναι η κατάσταση και ο 48χρονος κόουτς ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το σπουδαίο ματς με τους Αρκάδες.

Η κουβέντα για την ενδεκάδα έχει ανοίξει στον Πειραιά, όμως ακόμα σοβαρά δεν μπορεί να συζητηθεί το θέμα, διότι απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Από αυτούς που έχει στη διάθεση του ο Πέδρο Μαρτίνς εκείνος που του βάζει δύσκολα είναι ο Ματίας Ναουέλ. Και το «δύσκολα» το εννοούμε φυσικά με την καλή έννοια.

Ο Ισπανός εξτρέμ έχει πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και αποδεικνύει πως είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Στον Ρέντη στάζουν μέλι οι «ερυθρόλευκοι» για τον Ναουέλ, ο οποίος έχει ήδη βάλει δύσκολα στον Πέδρο Μαρτίνς.

Το θέμα είναι πως και στα εξτρέμ λογικά δύσκολα θα δούμε να αλλάζει κάτι. Ο Ποντένσε και αυτός είναι σε καλό φεγγάρι, ενώ ο Λάζαρος δεν έπαιξε στο πρώτο ματς της Εθνικής οπότε και η κούραση είναι λιγότερη. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι ποδοσφαιριστής που έχει βάλει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή του Ολυμπιακού.