ΠΑΟΚ: Το βλέμμα στον... Σβιντέρσκι

Η Σέλτικ ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι και στον ΠΑΟΚ αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις αφού διαθέτουν ποσοστό μεταπώλησης 20%. 

ΠΑΟΚ: Το βλέμμα στον... Σβιντέρσκι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σκωτία ο Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκεται στο στόχαστρο του Άγγελου Ποστέκογλου για την επιθετική ενίσχυση της Σέλτικ.

"Ο Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι υποδείχθηκε ως ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει τα τελικά του Μουντιάλ. Παρόλο που έκανε τελικά μόνο μια συμμετοχή με την Εθνική έχει ήδη δημιουργήσει όνομα στη διεθνή σκηνή.

Ο Σβιντέρσκι έχει 8 γκολ σε 18 συμμετοχές με την Πολωνία και αγωνίζεται για την Σάρλτο στις ΗΠΑ. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη έχοντας παίξει στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και την Γιαγκελόνια" αναφέρουν χαρακτηριστικά τα εν λόγω ρεπορτάζ.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Πολωνού επιθετικού στην Ευρώπη είναι ένα θέμα που λοιπόν το οποίο δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ.

Και αυτό διότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στα δικαιώματα του πρώην ποδοσφαιριστή του που ανέρχεται στο 20%, με την προϋπόθεση τα χρήματα που θα εισπράξουν οι Αμερικανοί να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια που ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Σάρλοτ ο Σβιντέρσκι κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.