Αβραάμ: «Δύσκολο να αποδεχτείς το τέλος»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με μήνυμα του αναφέρθηκε στο φινάλε της καριέρας του και στη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του.

Αβραάμ: «Δύσκολο να αποδεχτείς το τέλος»

Ο ΠΣΑΠΠ είχε βραβεύσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Ο μέχρι πρότινος αμυντικός του Ολυμπιακού παραμένει στην ομάδα του Πειραιά έχοντας το πόστο του γενικού αρχηγού και με μήνυμα του στα social media αναφέρθηκε σε αυτή την αλλαγή στην καριέρα του και στο πόσο δύσκολο ήταν να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου:

«Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Για εμάς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι θα φύγουμε από το χορτάρι αλλά για όλους έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιπάλους που είχα σε αυτή την καριέρα που με έκαναν πιο δυνατό. Τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τους ανθρώπους που συνεργάστηκα σε κάθε ομάδα και σε όλα τα πόστα. Όλοι μαζί με έκαναν πιο δυνατό κάθε μέρα. Και φυσικά τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που σε όσες θάλασσες κι αν βρέθηκα για μένα ήταν πάντα το Λιμάνι μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Μαρινάκη που με κάνει πάντα να αισθάνομαι την ομάδα μου σαν οικογένεια, όπως επίσης και όλο τον υπέροχο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την αγάπη και την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, αφού ευχηθώ σε όλους υγεία και χαρά, να ευχαριστήσω τη δική μου οικογένεια, για την υπομονή, τις θυσίες και την αγωνία. Το ταξίδι συνεχίζεται…».