Ολυμπιακός: Εντείνονται οι φήμες για Μπόουλερ και Μπλάκπουλ

Εξακολουθούν στην Αγγλία να υποστηρίζουν ότι ο Τζος Μπόουλερ θα επιστρέψει τον Ιανουάριο στην Μπλάκπουλ.

Ολυμπιακός: Εντείνονται οι φήμες για Μπόουλερ και Μπλάκπουλ

Ο Τζος Μπόουλερ φάνηκε ότι άρχισε να κερδίζει κατά κάποιο τρόπο την εμπιστοσύνη του Μίτσελ μετά την εικόνα του στο Ολυμπιακός - Ναντ 0-2, αλλά απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα και μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό του από την αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, φαίνεται ότι δυσκολεύεται να μπει πλέον και σε 20άδα.

Και το Σάββατο (17/12) εξακολουθούσαν στην Αγγλία να υποστηρίζουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μπόουλερ να επιστρέψει στην Μπλάκπουλ.

Άλλωστε, δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα εφόσον αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς το καλοκαίρι είχε κάποιες συμμετοχές με τη φανέλα της Μπλάκπουλ.

Στο Νησί θεωρούν ότι δύσκολα θα μπει στο ροτέισον του Μίτσελ μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ και κάπως έτσι τον βλέπουν ότι θα γυρίσει στην... αγκαλιά της Μπλάκπουλ, με την οποία έκανε την περσινή χρονιά μία σπουδαία σεζόν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ή κάτι πιο επισήμο. Εντούτοις, στην Αγγλία οργιάζουν οι φήμες ότι θα τους προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν τελικά ο Μπόουλερ παραμείνει στο λιμάνι έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.