ΑΕΚ: Νέο δημοσίευμα στο Μεξικό για υποψηφιότητα Αλμέιδα για τον πάγκο της Εθνικής τους

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρεται στον Ματίας Αλμέιδα και το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Τάτα Μαρτίνο στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας της Κεντρικής Αμερικής.

ΑΕΚ: Νέο δημοσίευμα στο Μεξικό για υποψηφιότητα Αλμέιδα για τον πάγκο της Εθνικής τους

Μάλλον δεν έφτασαν στο Μεξικό τα νέα για τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα ότι θέλει να μείνει για χρόνια στην ΑΕΚ και συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Αργεντίνο τεχνικό με την διαδοχολογία του Τάτα Μαρτίνο για τον πάγκο της Εθνικής τους ομάδας.

Αυτήν την φορά, δημοσίευμα της ιστοσελίδας esto.com.mx. τονίζει πως ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ και ο Μιγκέλ Ερέρα είναι οι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν τον συμπατριώτη του εκλέκτορα της «τρι» που αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Πολλοί ιδιοκτήτες αγαπούν τον Αλμέιδα για όσα κέρδισε με την Τσίβας, αλλά άλλοι επιλέγουν το στυλ παιχνιδιού του Ερέρα. Ο Αλμέιδα έχει προβάδισμα, πολλοί στο Μεξικό τον συμπαθούν και το ότι είναι στην ΑΕΚ του δίνει ένα συν. Επίσης γνωρίζει ένα μεγάλο μέρος νέων και έμπειρων Μεξικανών ποδοσφαιριστών», αναφέρουν οι Μεξικανοί.