Παναθηναϊκός: «Έδεσε» τον Σένκεφελντ

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025 υπέγραψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» τον Σένκεφελντ

Μετά τον Ρούμπεν Πέρεθ ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα που έχει φτιάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Συγκεκριμένα ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους», το οποίος θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Δεν ήταν από τις εύκολες υποθέσεις, αλλά και ο παίκτης και η ομάδα ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Οι απολαβές του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού αυξήθηκαν, αφού από τις 450.000 ευρώ πήγαν στις 700.000 ευρώ.

Ο Σένκεφελντ είχε κρούσεις και από ομάδες του εξωτερικού, όμως ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό κι έτσι έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 99 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».