Πέρεθ: «Να δούμε ξανά τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ρούμπεν Πέρεθ μετά την ανανέωση του με τον Παναθηναϊκό.

Πέρεθ: «Να δούμε ξανά τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο»

Παναθηναϊκός και Ρούμπεν Πέρεθ προχωράνε μαζί ως το 2025 μετά και την υπογραφή που έβαλε ο Ισπανός μέσος το πρωί της Παρασκευής (16/12) σε διετές συμβόλαιο.

Ο παίκτης των «πράσινων», με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά και την επιθυμία του να βοηθήσει στην επαναφορά του Παναθηναϊκού σε κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέρεθ:

Όταν πρωτοήρθες στον Παναθηναϊκό είχες στο μυαλό σου ότι θα παραμείνεις στο σύλλογο για τουλάχιστον 4 χρόνια;

«Είναι αλήθεια ότι η προσαρμογή δεν ήταν πολύ δύσκολη για εμένα διότι υπήρχαν εδώ ήδη Ισπανοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι με βοήθησαν, ώστε να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατόν. Το γεγονός ότι βρίσκομαι για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας στην αρχή μου φαινόταν κάπως όμως όλα πάνε καλά και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα και βρίσκομαι εδώ εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που έχω»!

Είσαι 33 ετών και μόλις ολοκληρωθεί το νέο συμβόλαιο θα είσαι 36'. Έχεις σκεφτεί ότι είναι πιθανό να ολοκληρώσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

«Όντως θα ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου στα 36 μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ! Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος ώστε να αναλύσω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δίνω μεγάλη αξία όμως στο σύλλογο και στον τρόπο που αυτός αναπτύσσεται και ελπίζω να συνεχίσει έτσι για πολλά χρόνια ακόμα».

Πως αισθάνεσαι για το νέο σου συμβόλαιο και ποιος είναι ο στόχος σου με τον Παναθηναϊκό;

«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με το σύλλογο. Θα είμαι εδώ για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα και ελπίζω και για περισσότερα ακόμα. Είμαι ευτυχής. Ο σύλλογος και η ομάδα μεγαλώνουν και η ιδέα είναι να ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό όπως του αξίζει και να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο».

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Ναι από την πρώτη στιγμή που ήρθα έζησα την μεγάλη αγάπη των φιλάθλων. Αισθάνομαι σημαντικός από τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται και με σέβονται. Ζω μια πολύ όμορφη στιγμή για την καριέρα μου. Είναι φίλαθλοι που θέλουν πάντα να μας στηρίζουν και μας ακολουθούν παντού! Τους ευχαριστώ πολύ και θέλω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί τους έχουμε ανάγκη».