Ολυμπιακός: Στην προετοιμασία για το ματς με ΠΑΣ Γιάννινα οι δύο Χουάνγκ

Οι Χουάνγκ Ιν Μπομ και οι Χουάνγκ Ουί Τζο μπαίνουν στις προπονήσεις με σκοπό να τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ για το ματς του Ολυμπιακού στα Γιάννενα (21/12).

Ολυμπιακός: Στην προετοιμασία για το ματς με ΠΑΣ Γιάννινα οι δύο Χουάνγκ

Σε ρυθμούς... Ολυμπιακού μπαίνουν πλέον και οι δύο Χουάνγκ μετά την άδεια που πήραν λόγω του «ταξιδιού» τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τη φανέλα της Νότιας Κορέας. Μια άδεια που ολοκληρώθηκε...

Ο Μίτσελ θα δει τους Ιν Μπομ και Ουί Τζο να ενσωματώνονται σιγά-σιγά σε φουλ ρυθμούς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού με... θέα φυσικά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (21/12, 20.00).

Εννοείται ότι ο Ιν Μπομ είναι ο παίκτης που «καίει» περισσότερο τον Μίτσελ να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, έτσι ώστε να τον ξεκινήσει ακόμη και βασικό στην ηπειρωτική πόλη στο πλευρό του Γιαν Εμβιλά.

Ο Ουί Τζο εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση της ιεραρχίας των επιθετικών, μιας και οι Ελ Αραμπί και Μπακαμπού είναι οι βασικές επιλογές του Μίτσελ.

Ο βασικός στόχος του Ισπανού τεχνικού λοιπόν είναι ο Χουάνγκ Ιν Μπομ να είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή στην εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να δει και τον Χάμες Ροντρίγκες να προπονείται σε φουλ ρυθμούς για μία εβδομάδα, έτσι ώστε να υπολογίζει και εκείνον για τα αρχικά του πλάνο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.