Ολυμπιακός: Και η Γαλατασαράι «βλέπει» Νικολάς Ρασκίν

Ο Νικολάς Ρασκίν που βρίσκεται στη «βάση δεδομένων» του Ολυμπιακού, εξετάζεται σοβαρά και από τη Γαλατασαράι.

Ολυμπιακός: Και η Γαλατασαράι «βλέπει» Νικολάς Ρασκίν

Ο Νικολάς Ρασκίν είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση χαφ που έχει τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού. Ο 21χρονος μέσος αποχωρεί τον Ιανουάριο από τη Σταντάρ Λιέγης, καθώς οι Βέλγοι θέλουν να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία τους από το να τον χάσουν ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ρασκίν δεν βρίσκεται στη «βάση δεδομένων» μόνο του Ολυμπιακού. Η Ρέιντζερς έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στη Σταντάρ Λιέγης και προ ημερών υπήρχαν ρεπορτάζ στην Σκωτία που ανέφεραν, ότι η ομάδα της Γλασκώβης θεωρεί τον Ολυμπιακό πολύ πιο επικίνδυνο «αντίπαλο» στη διεκδίκηση του παίκτη σε σχέση με τη Λιντς που επίσης εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις πολύ καλές σχέσεις που έχει ο Ολυμπιακός με τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά και με το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν την εμπειρία να αναδείξουν παίκτες μικρής ηλικίας όπως ο Ρασκίν.

Εσχάτως κυκλοφόρησε ένα σενάριο στην Τουρκία που θέλει και τη Γαλατασαράι να προχωράει σε βολιδοσκόπηση του ποδοσφαιριστή. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αναζητάει έναν παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και φέρεται να έχει κατά νου την περίπτωση του Ρασκίν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια «ενόχληση» από τους Τούρκους προς τη Σταντάρ Λιέγης. Εκείνο πάντως που σημειώνουν στη γειτονική χώρα είναι ότι οι δύο ομάδες που ασχολούνται πολύ σοβαρά με τον Βέλγο χαφ είναι η Ρέιντζερς και ο Ολυμπιακός. Άρα και από την Τουρκία επιβεβαιώνεται κατά κάποιο τρόπο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας κοιτάζουν τον Ρασκίν ως ένα πρότζεκτ για το μέλλον.