ΟΦΗ-Ιωνικός 7-0: Άστραψε και βρόντηξε!

Ο ΟΦΗ κονιορτοποίησε με 7-0 τον Ιωνικό σε φιλική αναμέτρηση στο ΒΑΚ δείχνοντας έτοιμος για την επανέναρξη της Super League απέναντι στον Ατρόμητο.

ΟΦΗ-Ιωνικός 7-0: Άστραψε και βρόντηξε!

Ο ΟΦΗ διέλυσε με 7-0 τον Ιωνικό σε φιλικό που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των Κρητικών!

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με σκόρερ τον Ντίκο ύστερα από γύρισμα του Μπαλογιάννη, ο οποίος πήρε μια καταπληκτική κάθετη πάσα από τον Τοράλ στο 4'. Το 2-0 ήρθε με καταπληκτικό σουτ του Ντιουσέ στο 17' ενώ το 3-0 με γκολ του Λάρσον έπειτα από σουτ του Τοράλ και επέμβαση του Χουτεσιώτη!

Ο ΟΦΗ έκανε το 4-0 με τον Λάρσον στο 52' με την 3η ασίστ του Μπαλογιάννη στο ματς ενώ έκανε και το 5-0 με τον Γκερέρο να φέρνει την μπάλα στο αριστερό από το ύψος της περιοχής, να κάνει το σουτ και να γράφει το 5-0

Στο 84' και έπειτα από ασίστ του Μπουζούκη, ο Γκερέρο έκανε το 6-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Περέα με κεφαλιά στο 88'.

Για την ιστορία αυτό ήταν το πρώτο ματς στο ΒΑΚ το οποίο είχε και τηλεοπτική κάλυψη.

Διαιτητής: Μανδαλενάκης

Oι ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Μανδάς (60’ Σωτηρίου). Λάρσον (60’ Τοράρινσον), Μπαλογιάννης (69’ Περέα), Διαμαντής , Πασαλίδης, Βούρος, Ντιουσέ (46’ Ντουρμισάι, 74’ Γκερέρο), Στάικος (69’ Μπιφουμά), Μαρινάκης (71’ Μπουζούκης), Τοράλ (46’ Μεγιάδο), Ντίκο (74’ Νέιρα).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης (75’ Χριστοδουλής), Ούγκο, Τσιριγώτης (Τσίμπσαχ), Μασάς (46’ Ιωαννίδης), Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομαό, Μάντζης (75’ Ιωαννίδης), Λοβέρα (46’ Ρουμπουλάκου), Φαντικά (68’ Σερβιλάκης) και Άοσμαν.