Ολυμπιακός: «Προ των πυλών» πρόταση για τον Σισέ

Σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις ο Παπέ Σισέ στον Ρέντη μετά το ωραίο ταξίδι που έκανε στο Μουντιάλ. Ο Σενεγαλέζος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, αλλά σήμερα είναι προγραμματισμένο να μπει σε ρυθμό προπονήσεων.

Ολυμπιακός: «Προ των πυλών» πρόταση για τον Σισέ

Φυσικά δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον με την περίπτωση του Σισέ έχει να κάνει με το μέλλον του.

Σε μανατζερικούς κύκλους λέγεται ότι θα έρθει σύντομα πρόταση. Ότι ουσιαστικά είναι «προ των πυλών»! Ομάδες από το εξωτερικό γνωρίζουν όλα όσα έχουν προηγηθεί με τον Αφρικανό στόπερ και με όσα συνέβησαν στο ματς με την Καραμπάγκ.

Οπότε, έχει ήδη προετοιμαστεί το έδαφος για να αποτελέσει ο Σισέ ένα από τα ονόματα που θα δει το όνομά του αρκετές φορές σε ρεπορτάζ εφημερίδων και ιστοσελίδων για συλλόγους από τοπ πρωταθλήματα.

Προ ημερών είχε ακουστεί ότι ομάδα από την Ιταλία τον κοιτάζει προσεκτικά. Το ίδιο ισχύει και για σύλλογο από τη Γαλλία. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει στο παρελθόν ότι του αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι ότι φέρεται να υπάρχει μία κινητικότητα γύρω από τον Σισέ και πως η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αν αποχωρήσει ο Σενεγαλέζος, τότε ο Ολυμπιακός χωρίς δεύτερη σκέψη θα κινηθεί για στόπερ.