Ολυμπιακός: Οι θέσεις της 11άδας που «παίζονται»

Τα νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στο αρχικό σχήμα, οι διεθνείς και ο Μαρτίνς που έχει φτιάξει έναν πολύ δυνατό κορμό.

Ολυμπιακός: Οι θέσεις της 11άδας που «παίζονται»

Οι υποχρεώσεις των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πέδρο Μαρτίνς ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος σε αυτό το ματς και το θεωρεί κομβικό για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό, άλλωστε να επιστρέψει με νίκες η ομάδα του Πειραιά από τη διακοπή.

Από εδώ και στο εξής αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον πέρα από τα πολύ σημαντικά ματς να δούμε και τις αλλαγές που θα γίνουν στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά. Από την 1η Αυγούστου μέχρι το ματς με τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός πήγε με το ίδιο σχήμα.

Δηλαδή είχε τον Γιαννιώτη στα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας του Ομάρ, Τσιμίκα και στόπερ τους Βούκοβιτς, Μιράντα κατά κύριο λόγο. Μπουχαλάκης και Καμαρά ήταν οι χαφ, Λάζαρος, Ποντένσε οι εξτρέμ και Φορτούνης, Γκερέρο στις άλλες δύο θέσεις.

Σε ποιες θέσεις από αυτές υπάρχουν πιθανότητες αλλαγών; Ας τις δούμε μία-μία και θα περιμένουμε φυσικά να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς και να δούμε τις δοκιμές που θα κάνει ο Μαρτίνς. Ο Γιαννιώτης δεν αλλάζει κάτω από τα δοκάρια. Οι δύο μπακ δεν αλλάζουν. Τσιμίκας και Ομάρ τα έχουν πάει περίφημα.

Ο Βούκοβιτς επίσης έχει πάει πολύ καλά και κρατάει τη θέση του. «Παίζει», όμως, ο παρτενέρ του. Μιράντα, Μεριά και Τοροσίδης είναι οι παίκτες που έχουν τις πιθανότητες τους. Στα χαφ ο Νάτχο έπαιξε 90 λεπτά με το Ισραήλ και έδειξε σε καλή κατάσταση. Είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Μπουχαλάκη. Ο Καμαρά έπαιξε και με τη Γουινέα, έκανε και το ταξίδι και έχει σερί ματς. Δεν έχουμε δει τον Γκιγιέρμε που διεκδικεί θέση.

Αλλαγή θα υπάρξει κάποια στιγμή και στα «φτερά». Ποντένσε και Λάζαρος τραβάνε το κουπί με τον Ναουέλ όμως να δείχνει σε τρομερή κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα γίνει αλλαγή. Από ‘κει και πέρα ο Φορτούνης δεν κουνιέται από την ενδεκάδα, ενώ ο Γκερέρο απειλείται από τον Χασάν.

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αυτοί που είναι επίφοβοι είναι οι διεθνείς και δεν αποκλείεται να έχουμε νέο κέντρο. Βέβαια επισημαίνουμε πως θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα γυρίσουν όλοι αυτοί.