Ψαρράς: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει άλλα δυο πρωταθλήματα, αλλά δεν μας άφησαν»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ψαρράς μίλησε για τον τίτλο του 1985 και σημείωσε πως εκείνη η ομάδα έπρεπε να είχε πάρει δύο ακόμη πρωταθλήματα αλλά και ένα κύπελλο. 

Ψαρράς: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει άλλα δυο πρωταθλήματα, αλλά δεν μας άφησαν»

Ο Γιάννης Ψαρράς, μίλησε στην εκπομπή «Σφήνα στα σπορ» στη «Βεργίνα Τηλεόραση» και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Στον ΠΑΟΚ ήρθα από την μεγάλη Παναχαϊκή του Δαβουρλή, του Στραβοπόδη και των άλλων μεγάλων παικτών, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν άλλο επίπεδο και εκεί έζησα πραγματικά μεγάλες στιγμές, όχι μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά γενικά με όλα τα διαδραματισθέντα. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει άλλα δυο πρωταθλήματα εκείνη την εποχή, αλλά δεν μας άφησαν, όπως επίσης και στον τελικό του κυπέλλου του 1984, μπορείτε να τον δείτε σε βίντεο για να καταλάβετε τι ρόλο έπαιξε η διαιτησία για να το πάρει η ΑΕΚ.

Είμαι ΠΑΟΚάρα και την φανέλα που μου χάρισαν με το Νο 4 την έχω μέσα στο σπίτι μου και τη βλέπω, ενώ θυμάμαι τις μεγάλες στιγμές που έζησα με τον ΠΑΟΚ. Δεν σας κρύβω ότι κοιμάμαι και στον ύπνο μου βλέπω τα πέναλτι με τη Μπάγερν. Βλέπω τον εαυτό μου με τον Πφαφ που τον στέλνω από την άλλη πλευρά και σκοράρω, αλλά εκεί χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία να γίνουμε πασίγνωστοι στην Ευρώπη. Σας ρωτάω όμως, ποιον θα βοηθούσε η διαιτησία, εμάς ή την Μπάγερν; Βγάλτε το συμπέρασμα…

Για τον σημερινό ΠΑΟΚ, θέλω να πω ότι είναι ευκαιρία να δώσουν ρόλο στα νέα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία, γιατί έχουν ταλέντο και το έχουν αποδείξει έως τώρα και πιστεύω ότι είναι και καλύτεροι από κάποιους μέτριους ξένους που έρχονται στην Ελλάδα».