Ολυμπιακός: Η Ναντ κοιτάζει Μπα για Ιανουάριο ή καλοκαίρι

Στην Γαλλία επιμένουν ότι ο Ουσεϊνού Μπα εξακολουθεί να παραμένει στο «κάδρο» της Ναντ.

Ολυμπιακός: Η Ναντ κοιτάζει Μπα για Ιανουάριο ή καλοκαίρι

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι στα... πιτς τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του τραυματισμού που κουβαλάει από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα της Ισπανίας.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (15/12, 19.30) δεν υπολογίζεται και θα φανεί μετά το ματς με τους Περιστεριώτες πότε θα είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Μίτσελ. Στόχος του Σενεγαλέζου στόπερ είναι να καταφέρει να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Παρότι λοιπόν ο Μπα δεν προπονείται λόγω του τραυματισμού του, η Ναντ φαίνεται ότι δεν τον ξεχνάει.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα υπήρχαν αρκετά ρεπορτάζ στη Γαλλία που ήθελαν τα «καναρίνια» να ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωσή του. Να συλλέγουν δηλαδή πληροφορίες και να κοιτάζουν όλα τα δεδομένα για το αν θα μπορέσει να συμβεί κάτι ενόψει Ιανουαρίου.

Στα τέλη Νοεμβρίου φαίνεται να ατόνισε το ενδιαφέρον, αλλά τα τελευταία 24ωρα ξαναφούντωσαν τα σενάρια που θέλουν τη Ναντ να εξετάζει τελικά σοβαρά την περίπτωση του Μπα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές από την Γαλλία αναφέρουν ότι αν δεν καταφέρει να τον πάρει στο «Μποζουάρ» τον Ιανουάριο, τότε θα κοιτάξει να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι.

Στη Ναντ έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αξίζει να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του. Τον έχουν παρακολουθήσει στενά το τελευταίο τρίμηνο, ειδικά από τη στιγμή που οι Γάλλοι έκαναν σκάουτινγκ του Ολυμπιακού για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων του Europa League.