Τότε δικαιώθηκε ο Λάζαρος και ο Ολυμπιακός!

Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού άκουσε πολλά όταν αποφάσισε να αφήσει την ΑΕΚ για το λιμάνι, αλλά από την πρώτη στιγμή αποδείχτηκε πως έπραξε το σωστό.

Τότε δικαιώθηκε ο Λάζαρος και ο Ολυμπιακός!

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θεώρησε άκυρο το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Η υπόθεση θα συνεχιστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο που είναι αρμόδιο για τις όποιες ποινές προκύπτουν, αλλά το θέμα ο διεθνής άσος δικαιώθηκε σε πρώτη φάση.

Άλλωστε από τη στιγμή που η Επιτροπή δεν αναγνωρίζει το συμβόλαιο είναι πολύ δύσκολο να επιβληθούν ποινές από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Αυτό διαρρέεται και αφορά στην τιμωρία που ζητούσε η ΑΕΚ να επιβληθεί στον παίκτη και στον Ολυμπιακό.

Ο Λάζαρος δικαιώθηκε, όμως η δικαίωση για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είχε έρθει από την πρώτη στιγμή που επέλεξε να αλλάξει «στρατόπεδο». Όταν αποφάσισε να αφήσει την ΑΕΚ με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε χάσει τον τίτλο έπειτα από επτά σερί κατακτήσεις.

Λίγοι θα έπαιρναν μία τέτοια απόφαση και όταν την πήρε άκουσε πολλά. Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρούσε λανθασμένη την επιλογή του Χριστοδουλόπουλου να μετακομίσει στους «ερυθρόλευκους». Από την πρώτη στιγμή, όμως, ο έμπειρος εξτρέμ δικαιώθηκε για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του. Ήξερε και ο ίδιος ότι φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας όλα θα πήγαιναν καλά και θα την οδηγούσε σε νέες επιτυχίες.

Ήδη έχει καταφέρει να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού. Έβαλε τέσσερα γκολ στα δύο ματς με τη Λουκέρνη και αυτός «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όταν η ομάδα δεν έβρισκε τον τρόπο να νικήσει τον Επασί.

Ο Λάζαρος μπορεί να δικαιώθηκε από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, αλλά για την επιλογή του έχει δικαιωθεί εδώ και πολλούς μήνες, όπως και ο Ολυμπιακός που τον πίστεψε και τον πήρε στον Ρέντη. Πέρα από τα γκολ που έχει σημειώσει αποδεικνύεται σημαντικός και για τα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων», αφού έχει την αύρα του ηγέτη.