Φαν Βέερτ: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Σότσι, αλλά ήθελα να πάω στην ΑΕΚ»

Σε συνέντευξή του σε ολλανδικό Μέσο ο Τομ Φαν Βέερτ μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και όχι στη Ρωσία.

Φαν Βέερτ: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Σότσι, αλλά ήθελα να πάω στην ΑΕΚ»

Δηλώσεις στο ολλανδικό «bd.nl» έκανε ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Σότσι και στην απόφασή του να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα μίλησε:

Για τη Σότσι: «Ήταν πραγματικά σοβαρό το ενδιαφέρον της. Είναι ωραίο, πολύ ωραίο αυτό, αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι υπάρχει πόλεμος εκεί. Δεν θα πάω με τη γυναίκα μου και τον 14 μηνών γιο μου. Έχω και αρχές. Συνέχισαν να αυξάνουν την προσφορά τους, αλλά είπα ότι ακόμα και αν πάρω τα διπλά, δεν θα πάω».

Για την ΑΕΚ: «Ήθελα πολύ να πάω στην ΑΕΚ, έναν πολύ μεγάλο σύλλογο σε μία όμορφη πόλη».

Για τα πρώτα του βήματα στην Ντεν Μπος σε ηλικία 10 ετών: «Ήταν μια τόσο καλή αρχή. Έπαιξα ποδόσφαιρο με αγόρια από την περιοχή σε έναν επαγγελματικό σύλλογο και έκανα πολλούς νέους φίλους. Στη συνέχεια έγινα επίσης υποστηρικτής της Ντεν Μπος».

Για τη συμμετοχή του στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0: «Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχα προπονηθεί καλά και ο προπονητής με άφησε να μπω. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω πραγματικά να το δείξω. Η ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλος σύλλογος, το παρατηρείς σε όλα. Όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί, με αναγνωρίζουν και βλέπεις αμέσως κόσμο όρθιο. Είναι πολύ έντονο, ειδικά από τη στιγμή που φτιάχτηκε το νέο γήπεδο».