Παναθηναϊκός: Ανανεώνει και ο Σένκεφελντ

Η άφιξη του ατζέντη του Μπαρτ Σένκεφελντ στην Ελλάδα θα δρομολογήσει εξελίξεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ανανεώνει και ο Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός πέρα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις του έχει βάλει σε πρώτο πλάνο και τις ανανεώσεις συμβολαίων. Έτσι μετά τον Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο πρώτος που θα υπογράψει, σειρά παίρνει ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον εκπρόσωπο του Ολλανδού στόπερ να αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για συζητήσεις.

Στις τάξεις του «τριφυλλιού» υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και θα βρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που άλλωστε αποτελεί δεδομένη επιθυμία και των δύο πλευρών.

Ο Σένκεφελντ βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2019 και μετρά 98 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ ενώ φέτος έχει καταγράψει 10 εμφανίσεις.

Θα ακολουθήσουν οι υποθέσεις των Αϊτόρ, Κουρμπέλη και Πούγγουρα, που επίσης μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους από 1η Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση για επέκταση και με τον Φώτη Ιωαννίδη, που έχει συμβόλαιο ως το 2024.