Ολυμπιακός: Εξετάζεται σοβαρά ο Μπαντέ - Και η ξεχωριστή περίπτωση του Μπολί  

Δεν είναι τόσο απλό ο Ολυμπιακός να φέρει σήμερα (που λέει ο λόγος) έναν κεντρικό αμυντικό, όταν έχει στη διάθεσή του τους Παπασταθόπουλο, Ντόι, Ρέτσο, Μπα και Σισέ.

Ολυμπιακός: Εξετάζεται σοβαρά ο Μπαντέ - Και η ξεχωριστή περίπτωση του Μπολί   

Αν δεν φύγει κανένας (ο Σισέ δηλαδή), τότε οι Πειραιώτες θα μείνουν ως έχουν. Ωστόσο, το σενάριο που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες για Γάλλους παίκτες που έχει κατά νου ο Ανιγκό από τη Νότιγχαμ είναι ότι ο παίκτης που εξετάζεται σοβαρά και είναι πιο εύκολο φαινομενικά να γίνει, είναι του Λοΐ Μπαντέ. Ο 22χρονος υψηλόσωμος στόπερ δεν έχει καταφέρει να παίξει ακόμη στην Φόρεστ και η Ρεν που τον έδωσε δανεικό στη Νότιγχαμ, έχει αποφασίσει να διακόψει τον δανεισμό του. Αν λοιπόν έως την Πρωτοχρονιά έρθει πρόταση για τον Σισέ που θα ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, τότε οι Πειραιώτες θα μιλήσουν με τη Ρεν για τον Μπαντέ, παρότι δεν πρόκειται για μία τόσο εύκολη υπόθεση. Λέγεται ότι η Ρεν έχει ήδη προσφορές στα χέρια της, αλλά θέλει να δει τις εγγυήσεις που θα τις παρέχουν οι ενδιαφερόμενοι για τον χρόνο συμμετοχής του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γουίλι Μπολί, έναν ακόμη στόπερ της Νότιγχαμ, πράγματι είναι από τις περιπτώσεις που κοιτάζει επίσης ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο Ιβοριανός σημείωσε πριν από τη διακοπή τις πρώτες του συμμετοχές με την Φόρεστ και ίσως αυτό κάτι να δείχνει ως προς το πώς τον βλέπει ο Στιβ Κούπερ. Σαν να δείχνει ότι η Νότιγχαμ τον υπολογίζει.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ