Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Γκάνεα!

Ο Ρουμάνος αμυντικός Κρίστιαν Γκάνεα παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές εξαιτίας της νοσησής του από τον κορονοϊό και θα μείνει εκτός προπονήσεων αυστηρά για τρεις μήνες

Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Γκάνεα!

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Ο Ρουμάνος αμυντικός είχε προσβληθεί από κορονοϊό πριν από περίπου έναν μήνα. Ωστόσο εμφανίστηκαν σοβαρές επιπλοκές στο αναπνευστικό του σύστημα λόγω της νόσησής του από τον ιό με συνέπεια να μένει εκτός.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο παίκτης δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Κύπρο για την μίνι προετοιμασία που έκανε στο πλαίσιο της διακοπής λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Μάλιστα πήγε και στην πατρίδα του για να πάρει μια ακόμα γνώμη από τον προσωπικό του γιατρό και μετά τις εξειδικευμένες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποφασίστηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μήνες.

Αυτό προφανώς σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση παίκτη, αφού ο Γκάνεα ουσιαστικά έχει τεθεί νοκ άουτ για φέτος.