Κούπερ: «Χρειαζόμαστε τα ματς με Ολυμπιακό και Βαλένθια»

Ο Στιβ Κούπερ μίλησε για το φιλικό της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Ολυμπιακό, αλλά και γι’ αυτό με τη Βαλένθια.

Κούπερ: «Χρειαζόμαστε τα ματς με Ολυμπιακό και Βαλένθια»

Πως και πως περιμένουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (10/12, 19:00), αφού θα είναι το πιο δυνατό που θα δώσει η αγγλική ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ μίλησε για το ματς με τους Πειραιώτες, αλλά και γι’ αυτό με τη Βαλένθια τονίζοντας ότι είναι τα παιχνίδια που χρειάζεται η ομάδα του.

Αναλυτικά ο Στιβ Κούπερ μίλησε:

Για την προετοιμασία της Νότιγχαμ: «Τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν προπονητικά παιχνίδια. Τους αντιμετωπίσαμε ως προπονητικές ασκήσεις, παίζοντας στο Loughborough και στο προπονητικό του Ρέντη. Αυτό είναι το πρώτο μας πραγματικό φιλικό, αν θέλετε, και ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα είναι υπέροχο».

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Προπονούμαστε στο γήπεδο. Νομίζω ότι είναι υπέροχο για την ιδιοκτησία να υπάρχουν και οι δύο σύλλογοι εδώ. Ήταν ιδέα μας να έρθουμε εδώ.

Ξέρουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει συνηθίσει να είναι επιτυχημένη και να ανταγωνίζεται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα είναι μια πρόκληση που χρειαζόμαστε - και με την εμπειρία να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο με την ατμόσφαιρα».

Για τα φιλικά: «Έχουμε αυτό το παιχνίδι και το παιχνίδι με τη Βαλένθια ως δύσκολες προκλήσεις, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι της Μπλάκμπερν και την επιστροφή της Premier League.

Είχαμε μια καλή περίοδο προετοιμασίας με δύο προπονητικούς αγώνες. Η προπόνηση ήταν εξαιρετική. Αλλά χρειαζόμαστε αυτά τα δύο παιχνίδια για να ετοιμαστούμε».