Ολυμπιακός: Οι 7 νίκες μέχρι τέλος Γενάρη και βλέπουμε...

Με αφορμή τον καταρτισμό του προγράμματος για τον β΄γύρο, στον Ολυμπιακό επικρατεί αποφασιστικότητα για σερί νίκες μέχρι να έρθουν τα ντέρμπι. Και διαφοροποίηση των δεδομένων. 

Ολυμπιακός: Οι 7 νίκες μέχρι τέλος Γενάρη και βλέπουμε...

Το πρόγραμμα ήταν γνωστό φυσικά για τη συνέχεια της Super League, αλλά στον Ολυμπιακό είχαν ξανά την ευκαιρία να θυμηθούν με τον καταρτισμό των ημερομηνιών και ωρών έως την 20η αγωνιστική τι πρέπει και τι μπορούν να κάνουν έως το τέλος Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε που ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα, ο Ολυμπιακός έχει ένα ματς στην έδρα του με αντίπαλο από το Big 5, τον Άρη, όπως φυσικά και δύσκολες αποστολές. Στα Γιάννινα, στον Βόλο, με τον Ιωνικό στη Νεάπολη και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ενώ στο Φάληρο θα παίξει και με Αστέρα, ΟΦΗ.

Είναι ένα πρόγραμμα με παγίδες και δυνατά ματς, αλλά δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο ανανεωμένος, φρέσκος και βελτιωμένος Ολυμπιακός να πάει με σερί νίκες έως το τέλος Γενάρη.

Είναι κάτι που δεν γίνεται με τα λόγια, άλλωστε όχι τυχαία ο Μίτσελ επιλέγει να αποφεύγει δηλώσεις περί βαθμολογίας και αποστάσεων, αλλά επιμένει στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά ότι με επτά δικές τους νίκες έως το τέλος Γενάρη και με τις άλλες ομάδες να έχουν κόντρες μεταξύ τους σε αυτό το διάστημα, μπορεί να είναι άλλη η βαθμολογική εικόνα αρκετά πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Και άλλη η ψυχολογία όλων.

Γι΄αυτό στα πρώτα ματς μετά την επανέναρξη είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να περιμένουμε έναν Ολυμπιακό αποφασιστικό και επιθετικό. Για να παίρνει τρίποντα, αντιμετωπίζοντας κάθε ματς σαν τελικό. Αν θα είναι αποτελεσματικός, κάτι που δε συνέβη σίγουρα στο ίδιο διάστημα του πρώτου γύρου, τότε όντως πολλά μπορούν να αλλάξουν πριν φτάσουμε προς τα ντέρμπι του Ολυμπιακού και τα play off.