Στην Τούμπα ο Καμμένος: «Σήμερα τελειώνουμε με την τροπολογία» - Γκαγκάτσης: «Τούμπα από την αρχή»

Ο Υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ για το θέμα του νέου γηπέδου.

Στην Τούμπα ο Καμμένος: «Σήμερα τελειώνουμε με την τροπολογία» - Γκαγκάτσης: «Τούμπα από την αρχή»

Ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και η Υφυπουργός Άμυνας, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά βρίσκονται από το πρωί στην Τούμπα και έχουν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση για το θέμα του νέου γηπέδου.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Είναι επιθυμία της Κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης. Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι. Μιλάμε για έναν χώρο περί τα 21 στρέμματα, που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο, για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι επάνω στα γραφεία οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες».

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκαγκάτσης, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα αρχίσει το γκρέμισμα αυτού του γηπέδου, ώστε να ξεκινήσει η εκσυγχρόνιση και ανέγερση του νέου γηπέδου. Όλα είναι υπό συζήτηση. Το πιο πιθανό είναι να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή».