Ολυμπιακός: Η… καραμπόλα με τους στόπερ και πως ανοίγει παράθυρο μεταγραφής

Ο Μίτσελ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το κέντρο της άμυνας και οι δύο Σενεγαλέζοι, Μπα, Σισέ, θα καθορίσουν εάν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ολυμπιακός: Η… καραμπόλα με τους στόπερ και πως ανοίγει παράθυρο μεταγραφής

Συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο και φυσικά το ίδιο γίνεται και τώρα με τον Ολυμπιακό να είναι στο… επίκεντρο των σεναρίων. Πολλά ακούγονται για ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει και κοιτάζει η ομάδα του Πειραιά. Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι πως μαζί με τον Ροντινέι στο σύνολο θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές.

Βέβαια ακόμα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα αρκετές φορές και πολλά από αυτά εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Ο εξτρέμ μοιάζει να είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή με τον Μαντσίνι να είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Από ‘κει και πέρα έχει ενδιαφέρον το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Ο Ολυμπιακός θεωρητικά μοιάζει να μην έχει ανάγκη τουλάχιστον αριθμητική για να πάρει παίκτη σε αυτή τη θέση. Θα λέγαμε, όμως, πως μετά τον ακραίο επιθετικό το πιο πιθανό είναι οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν στόπερ.

Πρώτα απ’ όλα ο Παπέ Σισέ είναι προς πώληση και αναμένεται να έρθει πρόταση για να παραχωρηθεί. Κρατάμε αυτό το κρατούμενο και προχωράμε. Ο Ουσεϊνού Μπα χτύπησε στην προετοιμασία και όπως έχουμε γράψει είναι στην Ελλάδα και επιστροφή με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις υπολογίζεται για τα μέσα Ιανουαρίου. Επομένως μπαίνει ένα ερωτηματικό στον Σενεγαλέζο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιστρέφει από τον τραυματισμό του και υπάρχουν μέρες μπροστά για να φανεί σε τι κατάσταση είναι ακριβώς μετά τη θλάση που είχε υποστεί. Οι σίγουροι αυτή τη στιγμή είναι οι Ντόι, Ρέτσος, τους οποίους και λογικά θα δούμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, αφού δεν τους χώρισε ποτέ ο Μίτσελ.

Η πώληση του Σισέ θα φέρει κεντρικό αμυντικό στον Ολυμπιακό και μόνο σε περίπτωση που ο Σενεγαλέζος δεν βρει ομάδα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Μοιάζει απίθανό όμως κάτι τέτοιο.