Μπελεβώνης για τους νέους ιδιοκτήτες Παναιτωλικού: «Δεν έρχονται για... λαμογιές»

Για τους νέους ιδιοκτήτες του Παναιτωλικού - πατέρα και γιο Καμίνσκι - μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης. 

Μπελεβώνης για τους νέους ιδιοκτήτες Παναιτωλικού: «Δεν έρχονται για... λαμογιές»

Δηλώσεις παραχώρησε στο metrosport το μέλος της διοίκησης του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, αναφορικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Μπελεβώνης τόνισε πως ο απερχόμενος ιδιοκτήτης, Φώτης Κωστούλας, μετά από 18 χρόνια στη διοίκηση έκανε αυτό που θεωρούσε καλύτερο για την ομάδα.

Όσον αφορά τους νέους ιδιοκτήτες, πατέρα και γιο Καμίνσκι, τόνισε πως έχουν έρθει για να εξελίξουν την ομάδα και ότι αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι υπογραφές έπεσαν πριν μία ώρα και πλέον γίνονται οι διαδικασίες για το τυπικό σκέλος της μεταβίβασης της ομάδας. Ο κ. Κωστούλας έχει αναφερθεί στην αποχώρηση του πριν από καιρό, είναι 18 χρόνια στην ομάδα και πλέον έχει κουραστεί με την κατάσταση που υπάρχει, καθώς δεν προχωράμε μπροστά αλλά πίσω. Δεν έχουν έρθει για να κάνουν αλλαγές, αλλά θέλουν να εξελίξουν την ομάδα, εγώ προσωπικά δεν θέλω να πω αν θα φύγω ή θα συνεχίσω στην ομάδα.

Ακόμα και στην... τελευταία πράξη, ο ίδιος έβαλε το συμφέρον του Παναιτωλικού και της πόλης με ανθρώπους που θα πάνε την ομάδα πιο μπροστά. Οι ίδιοι φαίνεται πως θέλουν να ασχοληθούν και με τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς βρίσκονται κοντά και στην αγορά της Έβερτον, δεν έρχονται για τις... γνωστές λαμογιές αλλά δείχνουν πως αγαπούν το ποδόσφαιρο».