ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, την Παρασκευή (9/12). 

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Στην αποστολή του ΟΦΗ για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ ο Τοράλ. Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (8/12) ανακοινώθηκε η αποστολή.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

«Με τον Jon Toral να επιστρέφει στις επιλογές του Valdas Dambrauskas, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (9/12) φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ στο “Σεραφίδειο”.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Miguel Guerrero και Luis Perea. Ο Bruce Kamau αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού και έμεινε εκτός προγράμματος, όπως και οι Mesaque Dju και Thievy Bifouma.

Οι Gudmundur Thorarinsson και Juan Neira ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του στο γήπεδο, με ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οι Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Fjorin Durmishaj και Κώστας Γιαννούλης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μανδά, Stevens, Larsson, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Yohou, Μπαλογιάννη, Diousse, Μπουζούκη, Toral, Στάικο, Mellado, Αποστολάκη, Almohaimed, Dicko και Fallatah».