«Παρουσίασε ιδανικό πρότζεκτ ο Ολυμπιακός στον Ροντινέι»

Ο Ροντινέι ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό  και στην Βραζιλία εξηγούν την απόφασή του

«Παρουσίασε ιδανικό πρότζεκτ ο Ολυμπιακός στον Ροντινέι»

Ο Ροντινέι αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, να περάσει τα ιατρικά τεστ, να υπογράψει το συμβόλαιό του έως το 2025 και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για τις προπονήσεις ώστε από την 1η Ιανουαρίου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα ματς της νέας ομάδας του.

Για τον 30χρονο μπακ που φεύγει από την Φλαμένγκο μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, οι αναφορές είναι διαρκείς στην πατρίδα του σχετικά με την απόφασή του να μην αποδεχτεί τις προτάσεις που είχε και να ταξιδέψει για την Ευρώπη.

Αυτό που γράφεται τώρα σε ιστοσελίδες της Βραζιλίας και σε ρεπορτάζ της Γκρέμιο είναι ότι το συγκεκριμένο κλαμπ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και έφτασε κοντά στον Ροντινέι, αλλά «ο Ολυμπιακός πρόσφερε μια εξαιρετική επιλογή και παρουσίασε ένα ιδανικό πρότζεκτ για τον ίδιο και για την οικογένειά του, το οποίο ήταν αδύνατο να αρνηθεί».

Η Γκρέμιο παρεμπιπτόντως κινείται για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ με τον Ζοάο Πέδρο από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο.