Το πολύ δυνατό (και πολυπληθές) κέντρο του Ολυμπιακού

Στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού γίνεται λόγος για αναζήτηση σε κάθε θέση πλην γκολκίπερ και μεσαίας γραμμής. Υπάρχει... λόγος.

Το πολύ δυνατό (και πολυπληθές) κέντρο του Ολυμπιακού

Διάφορες σκέψεις γίνονται στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου σε όλες τις θέσεις πλην του γκολκίπερ και της μεσαίας γραμμής. Για την εστία υπάρχει η απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πασχαλάκη για βασικό, αλλά και ένα γκρουπ τερματοφυλάκων που τον πλαισιώνουν, ενώ στο κέντρο ο Μίτσελ έχει και πολλές και πολύ δυνατές λύσεις.

Τόσο σε ό,τι αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, όσο το δημιουργικό ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, για οποιοδήποτε σύστημα θελήσει να ακολουθήσει ο Ισπανός τεχνικός. Είτε με τριάδα δηλαδή είτε με δύο στον άξονα και έναν πλέι μέικερ.

Για τις θέσεις των αμυντικών χαφ ή παικτών που μπορούν να αγωνιστούν λίγο πιο μπροστά από το κλασικό «6άρι», στο ρόστερ υπάρχουν ο Εμβιλά, ο Ιν-Μπομ, ο Σαμασέκου, ο Κασάμι, ο Μπουχαλάκης και οι Κούντε, Αγκιμπού. Και σε θέση επιτελικού χαφ μπορούν να παίξουν ο Χάμες, ο Φορτούνης, ο Μπιέλ και όταν επιστρέψει ο Βαλμπουενά.

Ο αριθμός είναι μεγάλος όπως και η ποιότητα, κατά συνέπεια μάλλον προξενεί έκπληξη το τελευταία σενάριο για τον Βέλγο της Σταντάρ, ενώ λογικά δεν θα είναι καθόλου έκπληξη εάν προκύψει στη συνέχεια κάποια αποχώρηση. Εάν είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο.