Ολυμπιακός: Η μεταγραφή εξτρέμ, ο Μαντσίνι, ο Μασούρας και ο Μαρσέλο

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός εξτρέμ τις επόμενες ημέρες. Τι ισχύει με τον Μαντσίνι και ποιος ο ρόλος του Μαρσέλο σε όλη αυτή την ιστορία.

Ολυμπιακός: Η μεταγραφή εξτρέμ, ο Μαντσίνι, ο Μασούρας και ο Μαρσέλο

Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα ολοκληρώνοντας τη χειμερινή της προετοιμασία. Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την επανέναρξη των επίσημων αγώνων, αφού σε μία εβδομάδα υπάρχει το ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Οι Πειραιώτες παράλληλα θα αρχίσουν να «τρέχουν» και τα μεταγραφικά θέματα. Όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ» αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να πάρει εξτρέμ.

Εκεί εστιάζουν οι Πειραιώτες για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Και τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα όπως αναφέρει και το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ο Μίτσελ για την αριστερή πλευρά της επίθεσης του αυτή τη στιγμή υπολογίζει τον Μασούρα. Είναι ο μοναδικός εξτρέμ που έχει ο Ισπανός για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Μπιέλ έχει δείξει ότι ακόμα κι όταν παίζει στα άκρα προτιμάει τη δεξιά πλευρά για να συγκλίνει με το αριστερό του πόδι.

Επίσης μία σκέψη είναι και ο Μαρσέλο για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος έχει ανέβει αρκετά το τελευταίο διάστημα και ο Μίτσελ τον έχει στο μυαλό του γι’ αυτή τη θέση, αφού μπορεί να του δώσει πολύ πιο εύκολα λύσεις.

Αυτή τη στιγμή το δεδομένο για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός εξτρέμ και αυτός θα είναι ο Μαντσίνι. Σε πρώτη φάση ο Αργεντινός του Άρη αναμένεται να πιάσει λιμάνι. Είναι μία υπόθεση που την ελέγχει ο Ολυμπιακός και το μόνο που μένει είναι να αποφασίσει να την τελειώσει. Θα γίνει το προσεχές διάστημα και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι άλλος ένας εξτρέμ. Αυτό, βέβαια θα εξαρτηθεί από διάφορους άλλους παράγοντες και βασικά από το πώς θα λειτουργήσει το κόλπο με τον Μαρσέλο.