Ολυμπιακός: Η «τρέλα» του Τουρέ

Η δουλειά που κάνει ο Ιβοριανός στον Ρέντη, τα ρεπό που δεν υπάρχουν γι’ αυτόν και η θέληση να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Η «τρέλα» του Τουρέ

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού χωρίς αμφιβολία ήταν ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη φέρνοντας στην Ελλάδα τον σπουδαίο Ιβοριανό χαφ και προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του Πειραιά. Ο 35χρονος χαφ αυτό το διάστημα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τουρέ το Σάββατο παρά το ρεπό που είχε η ομάδα πήγε στον Ρέντη και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη, όπως κάνει άλλωστε καθημερινά. Την Κυριακή ο Ιβοριανός χαφ πήρε και αυτός ρεπό για να ξεκουραστεί και από Δευτέρα θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Όλο αυτό το διάστημα ο 35χρονος χαφ έχει δείξει τρομερή θέληση για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Προπονείται καθημερινά και πρωί και απόγευμα, ενώ ακόμα και στο ρεπό του πήγε στον Ρέντη όπως σας έγραψε το «ΦΩΣ».

Στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά έχει κάνει τρομερή εντύπωση η θέληση και το πάθος που βγάζει ο Ιβοριανός. Δείχνει ότι έχει έρθει με φοβερή διάθεση για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Θέλει να παίξει και θέλει γρήγορα να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ξέρει και ο ίδιος ότι είναι αρκετά πίσω και γι’ αυτό δουλεύει πολύ για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ