Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που φέρνει η προετοιμασία στην Ισπανία

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Ισπανία και με την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων αναμένεται να βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που φέρνει η προετοιμασία στην Ισπανία

Μία προπόνηση έμεινε για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί ισπανικού εδάφους. Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν την Τετάρτη το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Banus και στη συνέχεια με πτήση τσάρτερ θα επιστρέψουν στην Ελλάδα όπου το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η πρόβα τζενεράλε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στη νότια Ισπανία η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε από τις 28 Νοεμβρίου και πραγματοποίησε τη χειμερινή της προετοιμασία σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της διακοπής για το Μουντιάλ. Το διάστημα της παραμονής στην Ισπανία φέρνει αλλαγές στην ομάδα του Πειραιά που ο Μίτσελ ευελπιστεί να τις δει και στο χορτάρι.

Όλες αυτές τις ημέρες δούλεψε πολύ στη φυσική κατάσταση θέλοντας να βελτιώσει τις αντοχές των ποδοσφαιριστών του. Από το ξεκίνημα της σεζόν μειονεκτούσε ο Ολυμπιακός στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ο Μίτσελ έριξε αρκετό βάρος εκεί, αλλά και ο ίδιος ήξερε ότι αυτό έπρεπε να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο χωρίς να βαρύνουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Η Ισπανία αναμένεται να φέρει αλλαγές και στο τακτικό κομμάτι. Και εκεί δούλεψε πολύ ο Μίτσελ τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Έχει επιμείνει αρκετά στην πίεση από ψηλά, αλλά και στο build up. Είναι στοιχεία που προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και να υπάρχουν οι βασικές αρχές σε μία ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από το καλοκαίρι.

Με την επανέναρξη των αγώνων αναμένεται να παρουσιαστεί σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν και από τους επιθετικούς αυτός που δείχνει να βρίσκεται αυτή την περίοδο σε ένα πολύ καλό φεγγάρι. Επίσης η Ισπανία… φέρνει και τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος έχει κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία και ο Μίτσελ τον έχει στο πλάνο του.