ΑΕΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Μοχαμάντι

Ο διεθνής Ιρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μιλάντ Μοχαμάντι ταλαιπωρείται από βαριά θλάση στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και θα υποβληθεί σε επέμβαση

ΑΕΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Μοχαμάντι

Νέο σοκ στην ΑΕΚ με τον Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος τραυματίστηκε στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα του Ιράν, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ζημιά στον δεξιό προσαγωγό.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ Παντελής Νικολάου αποφάσισε πως για την πιο γρήγορη αντιμετώπιση του χρήζει επεμβατικής αντιμετώπισης, με γνώμονα δηλαδή το να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αυτό σημαίνει πως ο Μοχαμάντι, που θυμίζουμε τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ, θα υποβληθεί σε χειρουργείο έτσι ώστε να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται και φυσικά να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα του.

Ο μυϊκός τραυματισμός που αντιμετωπίζει είναι ιδιαίτερα σοβαρός κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ χάνει τον παίκτη για μεγάλο διάστημα κάτι που προφανώς συνδέεται και με τα όσα είπε πρόσφατα ο Ματίας Αλμέιδα, όπου εξήγησε πως η ομάδα θα κάνει μεταγραφές.

Συνεπώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση αριστερού μπακ για την κάλυψη του κενού. Αναφορικά με τον Μοχαμάντι και την επάνοδο του, θα γίνει εκτίμηση μετά την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί.