Ο Ατρόμητος 3-2 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο ντεμπούτο του Σκάρπα

Ο Ατρόμητος με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 3-2 της Νότιγχαμ σε φιλικό αγώνα. Ντεμπούτο Σκάρπα για την αγγλική ομάδα. 

Ο Ατρόμητος 3-2 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο ντεμπούτο του Σκάρπα

Σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο, έστω και σε φιλικό αγώνα, με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2). Η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1 αλλά στην επανάληψη γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη.

Ντεμπούτο για τη Νότιγχαμ ο Σκάρπα, ο οποίος είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ. Για την ακρίβεια στο 4’ από δικό του κόρνερ, με αυτογκόλ έγινε το 0-1.

Ο Κούεν στο 13’ έκανε το 1-1 για τον Ατρόμητο αλλά στο 21’ και πάλι από προσπάθεια του Σκάρπα, έγινε το 2-1 για τη Νότιγχαμ, με τον Γέιτς να τελειώνει τη φάση (1-2).

Στην επανάληψη, Τζοβάρας (73’), Κωτσόπουλος (86’) έφεραν τούμπα το ματς για τον Ατρόμητο που πήρε τη φιλική νίκη με 3-2.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (58' Πομόνης), Χατζηισαΐας (78' Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ (60' Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75' Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58' Φριντζόνσον), Κούεν (70' Οικονομίδης), Ροτάριου (60' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70' Τζοβάρας)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Οριέ, Γουόραλ, Κουκ, Λόντι, Κόλμπακ, Γέιτς, Σκάρπα, Λίνγκαρντ, Ντένις, Αβονίγι. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Έμπε Σο, ΜακΚένα, Μπολί, Τόφολο, Μπαντέ, Μανγκαλά, Ο' Μπράιαν, Γκιμπς-Γουάιτ, Σάριτζ.

*Ο Κιβρακίδης αποχώρησε τραυματίας από τον φιλικό αγώνα και μένει να φανεί αύριο Τετάρτη πόσο σοβαρός είναι.