ΠΑΟΚ: Δύο μέρες ρεπό ο Λουτσέσκου στους παίκτες μετά την επιστροφή από την Κύπρο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε δύο μέρες αδείας στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή της αποστολής του Δικεφάλου στην Θεσσαλόνικη, από την Κύπρο.

ΠΑΟΚ: Δύο μέρες ρεπό ο Λουτσέσκου στους παίκτες μετά την επιστροφή από την Κύπρο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τις πρώτες απογευματινές ώρες η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά το πέρας της μίνι - προετοιμασίας της στην Κύπρο, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Μέχρι τότε, όμως και μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρέωσεων με τους αγώνες Κυπέλλου υπάρχει χρόνος (14/12) κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να χορηγήσει στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ρεπό, για να βρεθούν κοντά στους οικείους και ν' αποφορτιστούν από την παραμονή στην Μεγαλόνησο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει και πάλι τους παίκτες του για προπόνηση την Πέμπτη για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του για τον (πρώτο) αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου περιμένει να έχει στη διάθεση του, με το ξεκίνημα των προπονήσεων και τον Λευτέρη Λύρατζη που είναι ο τελευταίος που έχει απομείνει στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου και από τις 11 του μήνα τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα τελικά του Μουντιάλ, με την Εθνική Σερβίας.