Μάγκνουσον: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε στο περιθώριο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Κύπρο ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Μάγκνουσον: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» μίλησε για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα φιλικά, ενώ τόνισε πως στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία των νέων παιδιών στην προετοιμασία και τα φιλικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με την Πάφο και τη διαφορετική εικόνα του Παναθηναϊκού στα δύο ημίχρονα: «Δεν ξέρω τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χουάνκαρ, όμως γενικά δεν παίξαμε καλά. Ίσως να μας βγήκε λίγο μια κόπωση, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως είναι μόνο θέμα των προπονήσεων ή της προετοιμασίας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα και ειλικρινά ίσως σ’ αυτό το ματς να μην ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως διορθώσαμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο κι επιστρέψαμε στο ματς φτάνοντας ως την ισοπαλία. Θέλαμε να νικήσουμε όμως...».

Για το γεγονός πως είναι καλύτερο για την ομάδα να βγάζει τέτοια εικόνα στα φιλικά κι όχι στα επίσημα: «Σίγουρα! Είμαστε αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Αλλά πρέπει να νικάς και στα φιλικά παιχνίδια, διότι αυτή είναι η “φωτιά” που θα... ανάψει όλη την ομάδα το ίδιο και στους επίσημους αγώνες. Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι σ’ αυτά τα ματς, να παίρνουν ρυθμό στα πόδια τους, αλλά και να νικάμε. Έχουμε άλλο ένα φιλικό πλέον (σ.σ. Νέα Σαλαμίνα, 7/12) και θα πάμε να νικήσουμε...».

Για την παρουσία των νέων παιδιών που πήρε μαζί του ο Παναθηναϊκός στη χειμερινή προετοιμασία: «Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι σ’ αυτά εδώ τα παιχνίδια και παίξαμε στα δύο ημίχρονα με ανάμεικτες ομάδες. Ηταν πολύ ωραίο να βλέπεις στο γήπεδο και σε αγώνα ορισμένα νέα παιδιά που δεν τα είχα ξαναδεί το προηγούμενο διάστημα και να τα πηγαίνουν πραγματικά πολύ καλά. Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπεις νέα πρόσωπα κι εύχομαι πραγματικά τα συγκεκριμένα παιδιά, να πάρουν κάθε ευκαιρία που μπορούν και να την εκμεταλλευτούν. Οι μικροί τα πήγαν πολύ καλά σ’ αυτό το ματς...».