Ολυμπιακός: Η πρόοδος του Βρουσάι και η «μάχη» για δεξιά

Ο Μάριος Βρουσάι έχει μεγάλη εξέλιξη στην προετοιμασία του Ολυμπιακού - Η «μάχη» με τον Θανάση Ανδρούτσο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Η πρόοδος του Βρουσάι και η «μάχη» για δεξιά

Μέχρι να μπει στα παιχνίδια ο Ροντινέι ο Ολυμπιακός έχει δύο λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνάς του. Η μία είναι ο Ανδρούτσος και η άλλη είναι ο Βρουσάι. Όταν ήρθε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία ο πρώτος ήταν πιο μπροστά στις προτιμήσεις του Μίτσελ και μάλιστα είναι ένας παίκτης που, όπως έχουμε αναφέρει, τον πιστεύει πολύ.

Μέσα από την προετοιμασία, όμως, ο Βρουσάι τον έχει προσπεράσει και αυτήν τη στιγμή είναι πιο μπροστά από τον συμπαίκτη του και καλό του φίλο. Η ιστορία με τον Μάριο και το δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησε πέρυσι με τον Μαρτίνς και όσο περνάει ο καιρός δείχνει πως μαθαίνει όλο και καλύτερα τα μυστικά της θέσης.

Κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία και με τη Σταντάρ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία του. Ο Βρουσάι έκανε ένα καλό ματς τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και είχε και μία ασίστ. Αντίθετα ο Ανδρούτσος στο διάστημα που έπαιξε είχε πολλά θέματα και δεν αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα και του Μίτσελ. Τα έχει… ακούσει από τον προπονητή του και φάνηκε και χθες το πρωί στην προπόνηση ότι ήταν πολύ πιο μαζεμένος.