ΟΦΗ: «Μέσα» ο Τοράλ για Ατρόμητο

Έπειτα από έναν μήνα ο Τζον Τοράλ μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στην διάθεση του ΟΦΗ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στο ΒΑΚ το φιλικό με Ιωνικό.

ΟΦΗ: «Μέσα» ο Τοράλ για Ατρόμητο

Ήταν 5 Νοεμβρίου όταν ο Τζον Τοράλ του ΟΦΗ αποχωρούσε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ιωνικό με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Έναν μήνα αργότερα και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων θέτοντας τον εαυτό του διαθέσιμο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα από τα δύο επόμενα φιλικά που θα δώσει ο ΟΦΗ κόντρα σε ΑΕΚ και Ιωνικό.

Το εν λόγω φιλικό με τον Ιωνικό, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο “Βαρδινογιάννειο” . Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, για τον κόσμο, ωστόσο θα υπάρχει κανονικά τηλεοπτική μετάδοση.

Ο λόγος που αποφασίστηκε να γίνει στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ είναι επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η επισπορά του αγωνιστικού χώρου του “Γεντί Κουλέ”.