Ολυμπιακός: Επέστρεψε κανονικά ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονήθηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει οριστικά τη θλάση και θα είναι διαθέσιμος για τα επίσημα ματς του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Επέστρεψε κανονικά ο Παπασταθόπουλος

Η επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου σε κανονικό ρυθμό προπόνησης είναι η ευχάριστη είδηση για τον Ολυμπιακό από τη σημερινή (5/12) δουλειά στην Εστεπόνα, με τον έμπειρο αμυντικό να έχει ξεπεράσει οριστικά τη θλάση και να ετοιμάζεται για να αγωνιστεί κανονικά με την επανέναρξη της κανονικής περιόδου. Αρκετά νωρίτερα απ' όσο αρχικώς είχε εκτιμηθεί.

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού εναντίον της Σταντάρ Λιέγης έκανε αποκατάσταση και ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια δούλεψαν στην κατοχή μπάλας με γρήγορες πάσες και αλλαγή ρυθμού.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση σε άμυνα και επίθεση, άσκηση στην οποία δύο επιθετικοί έβρισκαν μπροστά τους έναν αμυντικό. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα έξι εναντίον έξι, το οποίο περιλάμβανε ταχύτητα, πολλά σουτ και μονομαχίες.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Ντόρον Λάιντνερ ενσωματώθηκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο Ντόη ακολούθησε αποκατάσταση μαζί με εκείνους που πήραν περισσότερα λεπτά συμμετοχής απέναντι στους Βέλγους.