Super League: Πρόγραμμα β' γύρου και σχέσεις με ΕΠΟ

Τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη (8/12) για το Δ.Σ. της Super League για τον ορισμό έξι αγωνιστικών του β' γύρου και για τις σχέσεις με την ΕΠΟ. 

Super League: Πρόγραμμα β' γύρου και σχέσεις με ΕΠΟ

Σημαντικό θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της Super League την ερχόμενη Πέμπτη (8/12) καθώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα των έξι πρώτων αγωνιστικών για τον β' γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και θα συζητηθούν οι σχέσεις του Συνεταιρισμού με την ΕΠΟ σε διάφορα καίρια ζητήματα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Όπως γνωστοποίησε η Super League:

«Aνακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 (14η-20η αγωνιστική).

2/ Ενημέρωση περί της οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ εκ προσόδων από τη φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων.

3/ Κεντρική χορηγία του συνεταιρισμού.

4/ Σχέσεις με την Ε.Π.Ο: (α) η έκτακτη καταστατική Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. της 3ης Φεβρουαρίου 2023 και η θέση του συνεταιρισμού περί της τροποποίησης του άρθρου 66 του καταστατικού της τελευταίας και (β) η θέση του συνεταιρισμού επί του από 15/11/2022 εγγράφου της Ε.Π.Ο. προς συγκεκριμένες ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού αναφορικά με την κοινοποίηση συμβάσεων για την προβολή χορηγών κλπ με τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στα γήπεδα.

5/ Σύναψη συμβιβασμού με πρώην εργαζόμενο του συνεταιρισμού.

6/ Διάφορα.»