Ολυμπιακός: Η αποχώρηση του Εμβιλά και το μπάρμπεκιου

Χωρίς τον Γιαν Εμβιλά θα πραγματοποιηθεί το υπόλοιπο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ενώ το απόγευμα ο Μίτσελ άφησε ελεύθερους τους παίκτες του.

Ολυμπιακός: Η αποχώρηση του Εμβιλά και το μπάρμπεκιου

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ολυμπιακού στην Ισπανία, αφού οι πειραιώτες έχουν μπροστά τους ακόμη δύο προπονήσεις για να επιστρέψουν στη χώρα μας.

Το υπόλοιπο της Προετοιμασίας στη νότια Ισπανία θα πραγματοποιηθεί χωρίς τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ μετά το τέλος του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο έχοντας εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον Μίτσελ, όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ».

Κατά τα άλλα το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στην Εστεπόνα. Το απόγευμα το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει προπόνηση.

Διοργανώθηκε μπάρμπεκιου με τον Μίτσελ να αφήνει ελεύθερους τους παίκτες του προκειμένου να χαλαρώσουν για λίγο από την ένταση των προπονήσεων. Από την ημέρα που ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην Ισπανία αυτή είναι η μοναδική στιγμή που ισπανός προπονητής έχει αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του.

Όσον αφορά στον Ντόι επιβεβαιώθηκε και τη Δευτέρα ότι η κατάσταση του δεν είναι τόσο σοβαρή με τον παίκτη να ακολουθεί το πρόγραμμα όσων έπαιξαν στο παιχνίδι με τους Βέλγους. Ο 19χρονος αμυντικός δέχτηκε ένα χτύπημα και ήδη αισθάνεται πολύ καλά.