Ο Τοροσίδης ανεβαίνει, ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Εσθονία ο μπακ του Ολυμπιακού που έδειξε πως θα είναι έτοιμος για το βαρύ πρόγραμμα των Πειραιωτών.

Ο Τοροσίδης ανεβαίνει, ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του

Οι ημέρες των Εθνικών ομάδων είναι πάντα προκαλούν μία επιπλέον αγωνία στους προπονητές των συλλόγων. Έχουν το άγχος τους να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές υγιείς. Αυτό είναι που ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα τον κάθε προπονητή και στην προκειμένη περίπτωση και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πως μέχρι τώρα τα μηνύματα που λαμβάνει είναι ενθαρρυντικά. Αναφερθήκαμε στον Μπίμπαρς Νάτχο, ο Κώστας Φορτούνης είχε δείξει και με τον Ολυμπιακό τι μπορεί να κάνει, αλλά ο Μαρτίνς στέκεται περισσότερο στους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και οι οποίοι ήταν πιο πίσω από τους υπόλοιπους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο 33χρονος αμυντικός έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο του αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία και αν μη τι άλλο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως πλέον είναι έτοιμος. Ο «Τόρο» χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ στο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μπορεί να είχε 1-2 λαθάκια στα μετόπισθεν, αλλά η εμφάνιση του ήταν εξαιρετική.

Ένας Τοροσίδης που έδειξε να ανεβαίνει πολύ και να δηλώνει παρών για τα δύσκολα ματς που έρχονται. Ο «Τόρο» έχει τρέξει πολλά χιλιόμετρα στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Εσθονία, ενώ είναι μέσα και σε φάσεις στην επίθεση. Έχει βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση με την Εσθονία. Ο αρχηγός της Ελλάδας έδειξε με τη σειρά του ότι ανεβαίνει και πως ο Πέδρο Μαρτίνς σιγά-σιγά θα πρέπει να αρχίσει να τον υπολογίζει.