Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης 3-3: Σόου μπροστά, προβλήματα πίσω

Ο Ολυμπιακός ήλθε ισόπαλος 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης με δύο γκολ του Ελ Αραμπί και ένα του Μπακαμπού κάνοντας ανατροπή, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος. Έξοχες δημιουργίες από Μαρσέλο (δύο) και Βρουσάι. Πρόβλημα με Ντόι.

Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης 3-3: Σόου μπροστά, προβλήματα πίσω

Χορταστικό φιλικό και ισοπαλία για τον Ολυμπιακό στην Ισπανία, 3-3 με την Στανταρ Λιέγης. Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος όταν ο Ελ Αραμπί με δύο γκολ και ο Μπακαμπού με άλλο ένα αξιοποίησαν τις δημιουργίες των Μαρσέλο σε δύο γκολ και Βρουσάι στο πρώτο! Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Ανδρέα Ντόι που αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Οι Βέλγοι ισοφάρισαν στο τέλος με τον εξαιρετικό 19χρονο Όιο που έβαλε δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στο ξεκίνημα παρά τις προσπάθειες των Κασάμι, Αγκιμπού στο κέντρο, με συνέπεια να μην μπορεί να φτάσει σε απειλή. Ο Μπιελ που έπαιζε στην κορυφή είχε ένα σουτ άουτ στο 12' με την Σταντάρ να φτάνει στο γκολ στο 19' με αριστερό σουτ του Ντάβιντα που αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη. Λίγο πριν ο Μασούρας σούταρε πάνω στον γκολκίπερ μετά την κάθετη του Μπιέλ, αλλά ήταν οφσάιντ. Ο Έλληνας άσος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής στο 27', αλλά το σουτ στη γωνία δεν ήταν δύσκολο για τον Μποντάρ. Καλή στιγμή στο 30' με τον Γκάρι να βρίσκεται από πλάγια στην περιοχή και το σουτ να διώχνει δύσκολα ο γκολκίπερ της Σταντάρ. Ενώ στο 35' ο Κασάμι από κοντά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το ωραίο φάουλ του Μπιέλ. Στο 40' χτύπησε στο δεξί πόδι ο Ανδρέας Ντόι και αποχώρησε με τον Μπουχαλάκη να μπαίνει στο γήπεδο και τον Εμβιλά να περνά στόπερ. Το ημίχρονο έληξε με τον Ολυμπιακό πίσω στο σκορ και με μικρά διαστήματα καλής απόδοσης.

Στο δεύτερο μέρος η Σταντάρ άλλαξε όλη την ομάδα και σταδιακά και ο Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός βρήκε την ισοφάριση στο 58' με τον Ελ Αραμπί από κοντά να πλασάρει έπειτα από την έξοχη ενέργεια και την ασίστ από τον Βρουσάι. Η Σταντάρ προηγήθηκε ξανά στο 64' με τακουνάκι του Όιο, αλλά ο Ολυμπιακός είχε πλέον πολλές λύσεις μπροστά και έφτασε στην ανατροπή. Ο Μπακαμπού έχασε ευκαιρία στο 71', αλλά στο 74' πλάσαρε εύστοχα μετά τη μπαλιά του Μαρσέλο, ο οποίος δημιούργησε και το 3-2 με σέντρα στο κεφάλι του Ελ Αραμπί!

Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες με Χάμες και Ελ Αραμπί, η Σταντάρ με τον Ντράγκους και τελικά στο 90' ο Όιο ισοφάρισε από κοντά σε 3-3 μετά τη σέντρα του Τσάνακ που απέφυγε τον Χάμες.

Διαιτητής ο Ισπανός Παν Φερνάντες με πολλά λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού. Έδειξε κίτρινη σε Ζινκερνάγκελ (59' για μαρκάρισμα σε Σαμασέκου)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Βρουσάι (60' Ανδρούτσος), Ντόι (42' λ.τ. Μπουχαλάκης), Ρέτσος (60΄Καλογερόπουλος), Ρέαμπτσιουκ (60' Μαρσέλο), Εμβιλά, Κασάμι (46' Σαμασέκου), Αγκιμπού (60' Φορτούνης), Μασούρας (60' Μπακαμπού), Γκάρι Ροντρίγκες (46' Χάμες Ροντρίγκες), Μπιέλ (46' Ελ Αραμπί)

Σταντάρ Λιέγης: Μποντάρ (46' Χένκινετ), Τσίμιροτ (46' Ντα Σίλβα -71' λ.τ Μπόλιεβιτς), Ντόνουμ (46' Ράσκιν), Φοσέ (46' Κουαβίτα), Λαΐφης (46' Ντουσέν), Αλζάτε (46' Ντραγκους), Ντάβιντα (46' Μελεγκόνι), Μποκάντι (46' Ζινκερνάγκελ) , Μπαλικουίσα (46' Οχιό), Περίτσα (46' Τσάνακ), Ζιάνι