Φερνάντες: «Σιγά - σιγά προσαρμόζομαι στην ΑΕΚ!»

Ο Πάολο Φερνάντες μετά το φινάλε του φιλικού, με την, Βελγική, Σερένγκ, επί Ολλανδικού εδάφους, όπου έκανε το, ανεπίσημο, ντεμπούτο του δήλωσε σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ

Φερνάντες: «Σιγά - σιγά προσαρμόζομαι στην ΑΕΚ!»

Πρόσωπο του φιλικού με την Βελγική Σερένγκ, του μοναδικού, κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία, ήταν ο Πάολο Φερνάντες, που πραγματοποίησε την πρώτη, ανεπίσημη, εμφάνιση του με τα «κιτρινόμαυρα»

Μιλώντας μετά τη νίκη (2-0) στην κάμερα της Cοsmote TV ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα είναι πανέτοιμος στα επίσημα παιχνίδια, ενώ για το ντεμπούτο του ως παίκτης της «Ένωσης» δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, παρότι δεν ήταν επίσημο ματς. Ο προπονητής μας ζήτησε να πιέσουμε ψηλά να ελέγξουμε το τέμπο. Νομίζω το καταφέραμε και πήγε καλά».

Για την προσαρμογή του στην ΑΕΚ σημείωσε: «Όλοι με βοηθούν από την πρώτη μέρα. Σιγά σιγά προσαρμόζομαι στην ομάδα. Έχω λίγο χρόνο εδώ. Κάθε μέρα είναι όλο και καλύτερα. Όταν έρθει η στιγμή να παίξω στα επίσημα ματς θα είμαι πανέτοιμος».