Καρυπίδης: «Χαμηλά η μπάλα στον Άρη

Ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης εγκαινίασε το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στην 83η ΔΕΘ.

Καρυπίδης: «Χαμηλά η μπάλα στον Άρη

Με την ευκαιρία ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε για τα όσα έχει πετύχει ο Άρης μέχρι σήμερα και τους στόχους της επόμενης μέρας.

Ο πρόεδρος του Άρη αναφέρθηκε:

Στον ενθουσιασμό των φίλων του Άρη: «Πράγματι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, είμαι τρία χρόνια στην ομάδα κι αυτό το πράγμα δεν το είχα δει. Αυτό που συμβαίνει είναι μαγικό κυρίως αυτό που έγινε στο Καυταντζόγλειο. Πιστεύω πως θα συνεχίσει με την ίδια ένταση την υποστήριξή του», είπε και συμπλήρωσε:

Στο ξεκίνημα της ομάδας: «Δεν χρειάζεται να είμαστε ενθουσιασμένοι. Η μπάλα πρέπει να παραμείνει χαμηλά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε ή να ενθουσιαζόμαστε. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο και να είναι σίγουρος ότι ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά πράγματα».

Στην παρουσία του Άρη στην 83η ΔΕΘ: «Ο Άρης είναι παντού και πρέπει να είναι παντού. Οφείλει να συμμετέχει σε όλα τα γεγονότα, είναι ένας τεράστιος σύλλογος με ανεκτίμητη κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική προσφορά».

Τα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις: «Γίνονται επενδύσεις. Κάθε μεγάλος σύλλογος οφείλει να έχει τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις. Έχουμε ξεκινήσει να οργανωθούμε σ’ αυτό το επίπεδο γιατί πρέπει η ομάδα να έχει μια υποδομές. Θα γίνουν πολλά έργα, αλλά βήμα-βήμα. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε πράγματα και στις εγκαταστάσεις μας αλλά και στο Δασυγένειο».