Ολυμπιακός: Δεύτερο «τεστ» στην Εστεπόνα με την Σταντάρ Λιέγης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (16.00, CS1) την Σταντάρ Λιέγης στο δεύτερο φιλικό επί ισπανικού εδάφους. Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές δοκιμές στην αρχική ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Δεύτερο «τεστ» στην Εστεπόνα με την Σταντάρ Λιέγης

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι παίζει σήμερα ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει στη Μαρμπέγια την Σταντάρ Λιέγης (16:00, Cosmote Sport 1 HD).

Η Σταντάρ είναι μία ομάδα που είναι πιο δυνατή από τη Χάντερσφιλντ και αναμένεται να βάλει ζόρια στους Πειραιώτες. Φυσικά θα είναι και μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να «μετρήσουν» πολύ καλύτερα την εικόνα της ομάδας τους και τι θα βγάλουν στο γήπεδο οι παίκτες τους απ’ όσα δουλεύουν αυτές τις ημέρες επί ισπανικού εδάφους.

Στην σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να δούμε στο γήπεδο ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν τόσο πολύ στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι αναμένεται να δούμε τον Πασχαλάκη να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού. Στο δεξί άκρο της άμυνας τη θέση του Ανδρούτσου θα πάρει ο Βρουσάι, ενώ αριστερά αντί του Μαρσέλο θα παίξει ο Ρέαμπτσιουκ. Ντόι και Ρέτσος θα είναι και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο όπως έγινε και με τη Χάντερσφιλντ. Στη μεσαία γραμμή αυτήν τη φορά ο Μίτσελ θα ξεκινήσει με τον Κασάμι να παίζει δίπλα στον Εμβιλά και τον Αγκιμπού πιο μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μασούρας, Γκάρι και στην κορυφή ο Μπιέλ.