Ο Ποντένσε λέει στη Σπόρτινγκ: «Πληρώστε κύριοι...»

Η ομάδα της Λισσαβόνας διεκδικεί 60 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό αλλά ο Πορτογάλος πέρασε στην αντεπίθεση

Ο Ποντένσε λέει στη Σπόρτινγκ: «Πληρώστε κύριοι...»

Ο Ντενιέλ Ποντένσε βρέθηκε στον Ολυμπιακό αφού προηγουμένως κατήγγειλε μονομερώς τη συμφωνία του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Υπήρξε σχετική απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο της Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας ενώ η Πορτογαλική ομάδα κινήθηκε νομικά και διεκδικεί αποζημίωση από τον Ολυμπιακό.

Χθες, στη γενική συνέλευση των μελών της Σπόρτινγκ έγινε γνωστό ότι ο Ποντένσε όπως και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα μετά την επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς, διεκδικούν αποζημιώσεις που συνολικά ανέρχονται σε 4.800.000 €.

Από αυτά τα χρήματα, ο Ποντένσε διεκδικεί 580.012 € λόγω συμβολαίου και 250.000 € ως αποζημίωση. Τα αντίστοιχα ποσά για τους άλλους δυο παίκτες είναι, 3.200.000 € για τον Ζέλσον Μαρτίνς και για τον Ράφαελ Λεάο, 540.000 €.

Οι Πορτογάλοι έχουν προσφύγει σε FIFA και CAS και ζητούν από τον Ολυμπιακό 60.460.845 € πλέον των τόκων! Μάλιστα, ο νέος πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φρεντερίκο Βαραντάς -που όταν έγινε η επίθεση ήταν στη διοίκηση και γι' αυτό παραιτήθηκε- είπε στη συνέλευση ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει χρήματα από αυτές τις υποθέσεις.