Ολυμπιακός: Χαμός για μία φωτογραφία στην Εστεπόνα (vids)

Πολύς ήταν ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και περίμενε να φωτογραφηθεί με ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Χαμός για μία φωτογραφία στην Εστεπόνα (vids)

Αρκετός κόσμος συγκεντρώνεται καθημερινά έξω από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, αλλά την Παρασκευή (2/12) το απόγευμα έγινε πραγματικός χαμός.

Πολλοί Ισπανοί φίλαθλοι και παιδάκια βρέθηκαν στο προπονητήριο της Εστεπόνα που χρησιμοποιούν οι Πειραιώτες για τη χειμερινή τους προετοιμασία και περίμεναν υπομονετικά προκειμένου να φωτογραφηθούν με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ανάμεσα τους υπήρχαν πολλοί Κολομβιανοί που περίμεναν τον Χάμες Ροντρίγκες, τον οποίο λατρεύουν, αλλά ο σταρ των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε εξτρά πρόγραμμα στο γυμναστήριο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά να βγει. Μάλιστα φορούσαν και φανέλες της εθνικής ομάδας της πατρίδας τους.

Ναι μεν γνωρίζουν τον Μαρσέλο και τον Χάμες και πολλοί πιτσιρικάδες φορούσαν και φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όσοι βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο φωτογραφίζονταν με όποιον παίκτη του Ολυμπιακού έκανε εκείνη την ώρα την εμφάνιση του.

Χαμός έγινε και με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», τον Μίτσελ, τον οποίο επίσης γνωρίζουν καλά στην Ιβηρική. Ο κόουτς των πρωταθλητών μάλιστα δεν τους χάλασε το χατίρι.