ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Πάφου για Μουργκ

Η Πάφος βρίσκεται ξανά σε συζητήσεις με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, για το ενδεχόμενο αγοράς τους Τόμας Μουργκ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Πάφου για Μουργκ

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάφου, με τον Ζοσέ Μότο να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις διαπραγματεύσεις.

Παρά το γεγονός ότι ο Μουργκ δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, πήρε χρόνο συμμετοχής και στα δύο φιλικά του ΠΑΟΚ επί Κυπριακού εδάφους, χωρίς ωστόσο να κάνει αισθητή την παρουσία του. Επομένως, οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.

Να σημειωθεί πως παρόμοιο ενδιαφέρον είχε προκύψει από την ίδια ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι, με τον παίκτη να είναι αυτός που στάθηκε η αφορμή για να μην προχωρήσει η μετακίνηση του στην Πάφο.

Ο Τόμας Μουργκ αναζητούσε τότε ομάδα είτε στην πατρίδα του, είτε στο MLS, χωρίς πάντως να προκύψει κάτι που θα τον ικανοποιεί.

Πλέον έχοντας και ο ίδιος συνειδητοποιήσει ότι αν μείνει στην Τούμπα δεν πρόκειται να έχει ρόλο στην ομάδα, δείχνει να είναι περισσότερο διαλλακτικός.