Ολυμπιακός: Με τη σκέψη στους μουντιαλικούς

Στον Ολυμπιακό θα παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον και σήμερα τη μάχη που θα δώσουν οι παίκτες του, οι οποίοι συνεχίζουν τη δύσκολη προσπάθειά τους στο Μουντιάλ.

Ολυμπιακός: Με τη σκέψη στους μουντιαλικούς

Ο Παπέ Σισέ τα έχει καταφέρει και ενδεχομένως να είναι και βασικός όταν θα έρθει η μέρα για το ματς της Σενεγάλης με την Αγγλία για τα νοκ άουτ, αλλά κόντρα σε θηρία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν σήμερα και οι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Με πολύ δύσκολο έργο για τη Νότια Κορέα των Χουάνγκ απέναντι στην Πορτογαλία, όπως επίσης και για τον Πιέρ Κούντε που αναμένεται να είναι βασικός με το Καμερούν εναντίον της Βραζιλίας.

Ο Ιν-Μπομ θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα του Μπέντο και θα προσπαθήσει να ηγηθεί ξανά της ομάδας του για μια νίκη που μπορεί να τη φέρει στους «16». Ο παίκτης του Ολυμπιακού κρίνεται ως ο πιο επικίνδυνος λειτουργικά για την ομάδα του Σάντος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ενώ είναι βέβαιο ότι για μία ακόμη φορά μεγάλες ομάδες της Ευρώπης θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον 24χρονο άσο που με τις εμφανίσεις του στο Κατάρ είναι πλέον υπό στενή παρακολούθηση.

Ο Ουί-Τζο λογικά θα είναι στον πάγκο, αλλά κάποια στιγμή ο Μπέντο που τον εμπιστεύεται θα τον ρίξει στο ματς, ενώ ο Κούντε κόντρα στους Βραζιλιάνους ψάχνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το σημαντικότερο στη μέχρι τώρα καριέρα του. Και για τον συγκεκριμένο παίκτη η παρουσία του εναντίον της «σελεσαό» θα είναι σημαντική για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, όπως και να το δει κανείς.

Είτε για να μείνει στο ρόστερ είτε για να προκαλέσει εξελίξεις σχετικά με μεταγραφή του.

Στον Ολυμπιακό σίγουρα θα ήθελαν τους παίκτες της ομάδας να επιστρέψουν πιο σύντομα στις προπονήσεις της, αλλά σαφώς θα είναι μεγάλο όφελος για τον σύλλογο εάν πετύχουν ό,τι ο Σισέ και με υπερβάσεις μπορέσουν και αυτοί να συνεχίσουν στο κορυφαίο τουρνουά.