Ακόμη καλύτερος Ολυμπιακός με Σταντάρ και Φόρεστ

Πράγματα που δεν είχε δείξει φέτος άρχισε να φανερώνει ο Ολυμπιακός του Μίτσελ. Η επιβεβαίωση στα επόμενα φιλικά μέχρι τα...επίσημα.

Ακόμη καλύτερος Ολυμπιακός με Σταντάρ και Φόρεστ

Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν του επιπέδου του, αλλά ο Ολυμπιακός ικανοποίησε για μια σειρά από βασικούς ποδοσφαιρικούς λόγους στο πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους.

Κυρίως το πιο θετικό είναι ότι γίνεται επιτέλους προετοιμασία και φέρνει αποτελέσματα. Όχι τη νίκη επί της Χάντερσφιλντ, άλλα. Πιο σημαντικά. Σιγά σιγά - που είπε στα ελληνικά ο Μίτσελ στις δηλώσεις του - αλλά και με ανάγκη συνέχειας. Στις προπονήσεις και στους αγώνες. Φιλικούς και φυσικά αργότερα στους επίσημους για την προσπάθεια επιστροφής.

Αυτά που είδαμε στο φιλικό μετά από σειρά προπονήσεων- και όχι διαδοχικούς αγώνες όπως συνέβαινε έως τώρα από το καλοκαίρι - ήταν ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε και έβγαζε γρήγορες συνεργασίες. Είχε τρεξίματα και μεταβάσεις, είχε και καλούς συνδυασμούς. Γρήγορους. Με τη συμμετοχή όλων των παικτών, ακόμη και του Μπακαμπού που πολλοί θα σταθούν στις χαμένες ευκαιρίες του. Ήταν κι αυτός μέσα στο πλάνο αυτοματισμών που επιτέλους έβγαλε η ομάδα στο παιχνίδι της.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ματς της Κυριακής με την Σταντάρ Λιέγης όπως και εκείνο απέναντι στην Νότιγχαμ στις 10 του μηνός. Θα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει διάρκεια στη βελτίωση, ακόμη καλύτερες φυσικές δυνάμεις και περισσότερες μέσα στο ματς συνεργασίες. Αυτό ήταν που έλειπε φέτος. Η ενέργεια, η ταχύτητα, η «χημεία». Ασχέτως προσώπων, βασικών και εφεδρικών, φορμαρισμένων ή μη. Αν μπορέσει ο Μίτσελ και το συνεχίσει τις επόμενες μέρες, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα έχει απλά εκλάμψεις όπως εκείνη στη Λεωφόρο. Θα βρει διάρκεια και θα μπορέσει να έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για να κάνει φέτος αυτό που πρέπει.